Recipe meal: Middag
![okseskank](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2023/08/Okseskank-5-768x512.jpg)
![Tikka masala, kylling, vegetar](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2023/02/namat-tikkamasala-32283-768x512.jpg)
Kylling tikka masala
Tikka masala er kanskje den mest populære indiske retten blant nordmenn. Se vegetaralternativer, drikkeparing og mer til tikka masala her.
![kjøttboller, oppskrift, hjemmelaget, hjemmelagde](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2023/01/namat-kjottboller-32403-768x512.jpg)
Kjøttboller
Vår deilige oppskrift på kjøttboller er perfekt til enhver anledning. Lær også om historien og variasjoner til denne klassiske retten.
![cæsarsalat, oppskrift, cæsarsalat oppskrift, caesarsalat](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2023/01/namat-caesarsalat-32364-768x512.jpg)
Cæsarsalat
Lag en deilig og klassisk cæsarsalat. Denne enkle oppskriften er perfekt for en rask lunsj eller middag og kan tilpasses etter dine ønsker.
![kalkun, kalkun oppskrift, nyttårskalkun, waldorfsalat](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/12/namat-kalkun-0222-768x512.jpg)
Kalkun med waldorfsalat
Helstekt kalkun med waldorfsalat er for mange årets siste måltid, og slik gjør du den perfekt. Vår oppskrift er en perfekt slutt på året.
![juleburger oppskrift, oppskrift burger, burger jul](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/juleburger-768x512.png)
Juleburger med syltet rødkål
Denne oppskriften er helt vilt god. Vår juleburger-oppskrift er laget med medisterdeig og har en helt fantastisk smak av jul. Prøv den selv!
![juletorsk, torsk oppskrift, torsk juleoppskrift](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/juletorsk-768x512.png)
Juletorsk med ertepure og glaserte grønnsaker
Selv om det ikke er mange igjen, så er det noen som fortsatt spiser torsk på julaften. Oppskriften på juletorsk leser du her.
![ribbe, ribbe med sprø svor, steke ribbe, ribbe oppskrift, julemat, julemiddag](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/ribbe-768x512.png)
Ribbe med garantert sprø svor
Det viktigste med å steke ribbe er at den får sprø svor. Vår ribbe-oppskrift viser deg hvordan, og gir tips til saus og tilbehør til ribbe.
![pinnekjøtt med kålrabistappe, oppskrift, julemat, julemiddag, tradisjonell julemat](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/pinnekjott-med-kalrabistappe-768x512.png)
Pinnekjøtt med kålrabistappe
Mange spiser pinnekjøtt med kålrabistappe på juleaften, og denne retten lager nærmest seg selv. Se oppskrift på den fantastiske juleretten.
![Medisterkaker, hjemmelagde medisterkaker, oppskrift medisterkaker, julemat, julemiddag, 2022](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/medisterkaker-ny-768x512.png)
Hjemmelagde medisterkaker
Hjemmelagde medisterkaker er noe av det beste vi spiser i julen. Oppskriften er enkel, og krydderet gir et utrolig deilig julepreg på maten.
![julepølse, julepølse oppskrift, juleøl, julemat i hverdagen](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/julepolse-768x512.png)
Julepølse med kålrabistappe og syltet rødkål
Julepølse er noe av den beste hverdagsmaten vi spiser i jula. Oppskriften er med herlig tilbehør i form av kålrabistappe og syltet rødkål.