ANNONSE
Juleburger med syltet rødkål
Denne smakfulle burgeren laget på grov medisterdeig, toppet med en digg dressing og hurtigsyltet rødkål er den perfekte oppvarmingen til jul, eller en supergod resteburger i romjulen! Her kan du også toppe med hjemmelaget surkål eller rødkål om du har det. Du kan også toppe med rester av rotmos.
![oppskrift, Simen Vatne, Nettavisen Mat](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/10/simen-close-150x150.jpg)
Slik gjør du:
Bland sammen medisterdeig og alle krydderne, bruk hendene da burgeren skal ha en litt grov konsistens.
![](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/juleburger-deig-2-1024x1024.jpg)
Del deigen inn i 4 like deler og form til burgere.
Finn frem en stekepanne og ha i smør. Varm til middels-høy varme og legg i burgerne. Stekes i cirka 4 minutter på hver side til de er gjennomstekte. Snu regelmessig.
![](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/juleburger-stek-2-1024x768.jpg)
Kutt rødkålen i tynne strimler. Bland sammen balsamicoeddik, sukker og vann. Hell over rødkålen og la stå i 30 minutter.
Lag dressingen ved å blande sammen rømme, grov sennep og honning.
Varm burgerbrødene lett i en tørr stekepanne og monter burgeren.
![](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/12/juleburg-ferdi-1-1024x683.jpg)
Ingredienser
Dette trenger du
Syltet rødkål
Dressing
ANNONSE