ANNONSE
Hjemmelagde medisterkaker
Medisterkaker hører julen til og er for mange en kjær tradisjon. Hjemmelagde medisterkaker er aller best og er enkle og raske å lage. Det finnes mange varianter, min oppskrift er med masse godt julekrydder som nellik, ingefær og kanel. Dette gir en god julesmak til medisterkakene og gjør at det lukter jul i hele hjemmet mens de stekes.

Slik gjør du:
Bland sammen medisterdeig og salt i en stor bolle. Spe på med helmelk og rør inn potetmel.
Ha i alle krydderne og bland godt.
Form medisterkakene, jeg liker å ta de ut med en spiseskje og forme de i håndflaten. Pass på at du har kaldt vann både på skjeen og i hånden, da setter ikke deigen seg fast.
Stek på begge sider i en varm stekepanne med litt smør.

Ha medisterkakene over i en ildfast form og stek ferdig i ovnen på 180 grader i 15-20 minutter.
Ingredienser
Dette trenger du
Server medisterkaker med en god fløtesaus, stekte epler og poteter.
ANNONSE