ANNONSE
Julepølse med kålrabistappe og syltet rødkål
Slik gjør du:
Lag små snitt i julepølsen og stek på høy varme i 2-3 minutter på hver side til de er gjennomvarmet. Kutt i passende biter.
Skrell og kutt kålrot, gulrot og mandelpotet. Ha alle grønnsakene i en kjele og kok dem møre.
Sil vannet av grønnsakene og mos til ønsket konsistens. Ha i smør og fløte, og smak til med salt og pepper.
Lag hurtigsyltet rødkål ved å kutte rødkålen i tynne strimler. Bland sammen balsamico eddik, sukker og vann, hell over rødkålen og la stå i 30 minutter.
Server med for eksempel potet, rosenkål og grov sennep.
Ingredienser
Dette trenger du
Kålrabistappe
Syltet rødkål
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.