Recipe ingredient: Kjøtt
Kjøttboller
Vår deilige oppskrift på kjøttboller er perfekt til enhver anledning. Lær også om historien og variasjoner til denne klassiske retten.
Ribberester
Her er eksempler på hva du kan bruke ribberester til! Disse lefsene er skikkelig gode og spises til både lunch og middag dagene etter jul.
Ribbe med garantert sprø svor
Det viktigste med å steke ribbe er at den får sprø svor. Vår ribbe-oppskrift viser deg hvordan, og gir tips til saus og tilbehør til ribbe.
Pinnekjøtt med kålrabistappe
Mange spiser pinnekjøtt med kålrabistappe på juleaften, og denne retten lager nærmest seg selv. Se oppskrift på den fantastiske juleretten.
Langtidsstekt lammelår med saltbakt sellerirot
Lammelår er en klassiker som er svært populært om høsten og rundt påsken. Her får du oppskriften på hvordan du lager utrolig mørt lammelår.
Langtidsstekt lammeskank med mandelpotetpuré og sjysaus
Dette er en lammeskank oppskrift som kommer til å imponere. En klassisk og fantastisk god rett som passer perfekt til høst og påske. Prøv den selv!
Lammestek med nepe og reddik
Det finnes lite som er like godt som en skikkelig lammestek. Vår matekspert gir deg en autentisk lammestek oppskrift. Les den her.
Hjemmelaget lapskaus med høstgrønnsaker
Hjemmelaget lapskaus er noe av det beste man kan spise om høsten. Denne lapskaus oppskriften er vår matekspert sin favoritt.
Mors fårikål
Fårikål er etter min mening en av de beste norske rettene. Dette er svaret på hvor god mat kan bli med få, og enkle ingredienser så lenge råvarene er på topp! Dette er min favorittvariant av fårikål.
Grillet entrecote med hjemmelaget urtesmør
Grillet entrecote er en klassisk sommerrett av en grunn. En perfekt rett til selskap og fest. Denne faller i smak hos de fleste.