Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du

1 stk Lammelår (2,5kg)
4 ss Lammekrydder
6 fedd Hvitløk

Sellerirot

1 stk Sellerirot
2 dl Grovsalt
2 ss Olivenolje

Beter

400 g Beter
2 ss Olivenolje

Ønsker du et enda mørere lammelår? Stek det over natten på 70 grader eller i 12-14 timer.

Se også denne oppskriften på lammeskank:

lammeskank, oppskrift, lammeskank oppskrift, høstmat

Middag

Tradisjonell

Langtidsstekt lammeskank med mandelpotetpuré og sjysaus

180 minutter
Middels

ANNONSE


fårikål oppskrift, simen vatne, mors fårikål

Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.