ANNONSE

Mors fårikål

180 minutter
Middag
Tradisjonell

Fårikål er etter min mening en av de beste norske rettene. Dette er svaret på hvor god mat kan bli med få, og enkle ingredienser så lenge råvarene er på topp! Mors fårikål er min favorittvariant av fårikål. Den kommer opprinnelig fra min bestemor, med noen små justeringer.

Simen Vatne, høstmat, oppskrift, høstoppskrift
Simen Vatne Nettavisens Matekspert

mors fårikål, fårikål oppskrift, tradisjonell fårikål

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du

1.5 kg Fårikålkjøtt
1.5 kg Hodekål
400 g Gulrot
400 g Mandelpotet
4 dl Vann
1.5 ss Salt
2 ss Hel pepper
4 ss Hvetemel

ANNONSE


Denne guiden gir deg full oversikt over hvordan du får en perfekt fårikål-oppskrift. Klikk på bildet under for å lese mer.

fårikål oppskrift, simen vatne, mors fårikål

Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.