ANNONSE
Langtidsstekt lammeskank med mandelpotetpuré og sjysaus
Skikkelig mørt lammekjøtt full av gode smaker, og en fløyelsmyk potetpuré med ekte smør, dette er en ordentlig god høstmiddag som garantert faller i smak.

lammeskank, lammeskank oppskrift
Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 220 grader.
Gni lammeskankene inn med olivenolje og dryss over lammekrydder. Ha dem over i en ildfast form og stek i 30 minutter.
Ta formen ut av ovnen og hell på viltkraft. Dekk med aluminiumsfolie. Skru ned ovnen til 140 grader og stek videre i 3 timer.
Skrell og kok mandelpoteten, sil av vannet og ha i smør og salt. Rør godt med en sleiv til du får en glatt puré.
Kok opp lammesjy eller kraft, la det småkoke i 5 minutter. Bland ut maisenna i litt kaldt vann og rør inn i sjyen. Smak til med salt og pepper, og eventuelt litt honning om du liker en litt søtere saus.
Ingredienser
Dette trenger du
Tilbehør
Saus
ANNONSE