Recipe topic: Selskap
Ribbe med garantert sprø svor
Det viktigste med å steke ribbe er at den får sprø svor. Vår ribbe-oppskrift viser deg hvordan, og gir tips til saus og tilbehør til ribbe.
Sjysaus
Dette er hvordan du lager sjysaus, det blir ikke enklere enn dette. Sausen tilpasses til alle retter ved å bruke den relevante stekesjyen.
Pinnekjøtt med kålrabistappe
Mange spiser pinnekjøtt med kålrabistappe på juleaften, og denne retten lager nærmest seg selv. Se oppskrift på den fantastiske juleretten.
Hjemmelagde medisterkaker
Hjemmelagde medisterkaker er noe av det beste vi spiser i julen. Oppskriften er enkel, og krydderet gir et utrolig deilig julepreg på maten.
Julepølse med kålrabistappe og syltet rødkål
Julepølse er noe av den beste hverdagsmaten vi spiser i jula. Oppskriften er med herlig tilbehør i form av kålrabistappe og syltet rødkål.
Peppersaus
Peppersaus er den ultimate sausen til biff. En smaksrik saus som de fleste har et forhold til. Les oppskrift her.
Lammesaus
Denne fantastiske sausen passer perfekt til lammet, og har en grov og høstaktig smak som løfter retten. Les oppskrift her.
Hvit saus
Denne sausen er et godt utgangspunkt og kan tilpasses med akkurat det du ønsker for å få en spesiell smak. Les oppskrift her.
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål, nydelig tilbehør til høst og julemiddagen. Denne blir deilig og knasende med et preg av jul i krydderblandingen.
Hjemmelaget surkål
Hjemmelaget surkål er utrolig enkelt og gjør høst- og julemiddagen mye bedre. Les oppskriften selv og prøv å lage hjemmelaget surkål selv.
Klassisk trollkrem
Trollkrem er høstens klassiske dessert. Smaken av høst i form av tyttebær kommer i denne deilige og kremete desserten. Les oppskriften her.