Recipe meal: Tilbehør
Kjøttboller
Vår deilige oppskrift på kjøttboller er perfekt til enhver anledning. Lær også om historien og variasjoner til denne klassiske retten.
Waldorfsalat
Waldorfsalat er kanskje den beste salaten som finnes. Oppskriften er enkel, så her får du et supergodt tilbehør med liten innsats.
Sjysaus
Dette er hvordan du lager sjysaus, det blir ikke enklere enn dette. Sausen tilpasses til alle retter ved å bruke den relevante stekesjyen.
Peppersaus
Peppersaus er den ultimate sausen til biff. En smaksrik saus som de fleste har et forhold til. Les oppskrift her.
Lammesaus
Denne fantastiske sausen passer perfekt til lammet, og har en grov og høstaktig smak som løfter retten. Les oppskrift her.
Hvit saus
Denne sausen er et godt utgangspunkt og kan tilpasses med akkurat det du ønsker for å få en spesiell smak. Les oppskrift her.
Fløtesaus
Fløtesaus er en vidunderlig saus som passer til både kjøtt og fugl. Les oppskriften her.
Brun saus
Brun saus går som hånd i hanske til de fleste rettene om høsten og vinteren. Oppskriften bidrar til et hjemmekoselig preg over maten.
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål, nydelig tilbehør til høst og julemiddagen. Denne blir deilig og knasende med et preg av jul i krydderblandingen.
Hjemmelaget surkål
Hjemmelaget surkål er utrolig enkelt og gjør høst- og julemiddagen mye bedre. Les oppskriften selv og prøv å lage hjemmelaget surkål selv.