ANNONSE

Brun saus

20 minutter
Tilbehør
Tradisjonell

Alle har et forhold til brun saus, og den kan brukes til så mangt. Personlig er min favoritt kjøttkaker i brun saus!

oppskrift, Simen Vatne, Nettavisen Mat
Simen Vatne Nettavisens Matekspert

Hjemmelaget kraft er aller best, og den kan du lage ved å koke rester av grønnsaker, bein, fisk, kylling og lignende. Kraften kan fryses ned og har lang holdbarhet. Hvis du ikke har hjemmelaget kraft kan du enten kjøpe kraft fra butikken, bruke buljong eller fond som du blander med vann etter anvisning på pakken.

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du

4 ss Smør
4 ss Hvetemel
1 l Kraft

ANNONSE


Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.