Recipe meal: Tilbehør
Tyttebærsyltetøy
Tyttebærsyltetøy er et nødvendig tilbehør til mange klassiske norske retter. Det er utrolig enkelt å lage, du trenger bare 2 ingredienser.
Hjemmelaget eplemos med kanel
Hjemmelaget eplemos blir helt supert med kanel. Følg denne enkle oppskriften for å gjøre det selv hjemme. Det blir supergodt!
Saltbakt sellerirot
Saltbakt sellerirot er et artig tilbehør og oppskrift som smaker topp. Saltet trekker seg inn i rota og gjør den saftig, salt, deilig og mør.
Ovnsbakte øl-tomater med chili
Øltomater er et hissig og morsomt tilbehør til mange retter. Utrolig godt og passer til det meste av kjøtt.
Urtemajones
Urtemajones er fantastisk godt og er en flott urteoppskrift som kan brukes som dipp og dandering. En smaksfull majo som er enkel å lage.
Urtesmør
Urtesmør passer perfekt til nesten all mat. Det kan brukes til saus, grillet kjøtt eller på brødskiva. Les oppskriften her.
Urteolje
Urteolje kan brukes til utrolig mye. Du kan bruke det til å smaksette, eller å steke maten i. Den gir en usannsynlig god smak.
Grillet melon med spekeskinke
Melon med spekeskinke er den perfekte sommersnacksen. Honningmelon og cantaloupemelon er et herlig smakskomplement til skinken.
Aspargessalat
Med denne aspargessalaten blir grillmåltidet i sommer komplett. Den er grønn, crispy og proppfull av gode smaker.
Ramsløksmør
Ramsløksesongen varer fra mars til juni og løken er en perfekt ingrediens i smør, oljer og puréer. Her finner du vår oppskrift på ramsløksmør.