ANNONSE

Ovnsbakte øl-tomater med chili

45 minutter
Tilbehør

Dette søte, syrlige og sterke tilbehøret smaker utrolig godt og passer til både kjøtt og fisk. Med et lite hint av den gode ølsmaken fra ditt favorittøl, blir dette fort en favoritt blant gjestene.

oppskrift, Simen Vatne, Nettavisen Mat
Simen Vatne Nettavisens Matekspert

tomat oppskrift, øltomater, ovnsbakte tomater

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du

600 g Tomater
2 ss Olivenolje
2 ss Øl
1 ts Chiliflak

ANNONSE


fårikål oppskrift, simen vatne, mors fårikål

Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.