Recipe difficulty: Enkelt
Riskrem med bringebærsaus
Riskrem med bringebærsaus er en klassisk juledessert, og av god grunn. Den deilige grøtsmaken blandet med bringebærsaus er umulig å slå!
Multekrem
Multekrem er en tradisjonsrik dessert som er utrolig enkel å lage. En perfekt dessert i selskaper, for eksempel. Oppskrift finner du her.
Waldorfsalat
Waldorfsalat er kanskje den beste salaten som finnes. Oppskriften er enkel, så her får du et supergodt tilbehør med liten innsats.
Juleburger med syltet rødkål
Denne oppskriften er helt vilt god. Vår juleburger-oppskrift er laget med medisterdeig og har en helt fantastisk smak av jul. Prøv den selv!
Juletorsk med ertepure og glaserte grønnsaker
Selv om det ikke er mange igjen, så er det noen som fortsatt spiser torsk på julaften. Oppskriften på juletorsk leser du her.
Ribbe med garantert sprø svor
Det viktigste med å steke ribbe er at den får sprø svor. Vår ribbe-oppskrift viser deg hvordan, og gir tips til saus og tilbehør til ribbe.
Sjysaus
Dette er hvordan du lager sjysaus, det blir ikke enklere enn dette. Sausen tilpasses til alle retter ved å bruke den relevante stekesjyen.
Pinnekjøtt med kålrabistappe
Mange spiser pinnekjøtt med kålrabistappe på juleaften, og denne retten lager nærmest seg selv. Se oppskrift på den fantastiske juleretten.
Pepperkaker
Pepperkaker slår aldri feil i julen. Med denne oppskriften får du helt perfekte pepperkaker, og det er enklere å lage enn man tror!
Hjemmelagde medisterkaker
Hjemmelagde medisterkaker er noe av det beste vi spiser i julen. Oppskriften er enkel, og krydderet gir et utrolig deilig julepreg på maten.
Julepølse med kålrabistappe og syltet rødkål
Julepølse er noe av den beste hverdagsmaten vi spiser i jula. Oppskriften er med herlig tilbehør i form av kålrabistappe og syltet rødkål.