Recipe minute: 90
![berlinerkranser, berlinerkrans, oppskrift, julebakst, julekake](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/12/namat-julekaker-berlinerkranser-33269-768x512.jpg)
Berlinerkranser
Er dette den perfekte kaken til teen og kaffen etter julemiddagen? Berlinerkranser er søte, gode, og enkle å lage. Les oppskrift her.
![Goro, oppskrift, goro oppskrift, julekake, syv slag](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/12/namat-julekaker-goro-33080-768x512.jpg)
Goro
Dersom du har et gorojern kan du lage det som for mange er et sikkert tegn på at julen er her. Trykk her for å lese vår oppskrift på goro!
![lussekatter, lussekatt oppskrift, santa lucia](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/12/lussekatter-768x512.png)
Lussekatter
Vi liker lussekatter ekstra godt krydret. Vår oppskrift viser deg hvordan du gjøre lussekattene enda bedre. Les mer her.
![krumkaker, oppskrift, krumkaker oppskrift, krumkake oppskrift](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-julekaker-krumkaker-33288-768x512.jpg)
Krumkaker
Krumkaker er herlig julebakst du kan kose deg med i adventstiden. Lages sammen med familien for maksimal julestemning. Les oppskrift her.
![pepperkaker, oppskrift, pepperkake oppskrift, julekaker, oppskrift pepperkaker, de 7 slag](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-julekaker-pepperkaker-33156-768x512.jpg)
Pepperkaker
Pepperkaker slår aldri feil i julen. Med denne oppskriften får du helt perfekte pepperkaker, og det er enklere å lage enn man tror!
![kaviar, russisk kaviar, fiskerogn, blinis, pannekaker](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/05/namat-blinismedkaviar-22626-768x512.jpg)
Hjemmelagde blinis med kaviar
Blinis er mini-pannekaker med høy stilfaktor. Topp disse med kaviar og norsk sikkaviar for en utrolig frisk og saltet smak.
![Vilt, hjort, høst, ytrefilet, oppskrift på hjort, viltkjøtt, kjøtt, stek, akevitt, akevittsaus, pastinakk, pastinakkpure](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/05/namat-ytrefiletavhjort-22582-768x512.jpg)
Ytrefilet av hjort med pastinakkpuré og akevittsaus
Denne oppskriften på hjort har du ikke smakt lignende. En skikkelig tradisjonsrett med alle de rette elementene på plass.
![Blinis, sikkaviar, kaviar, rogn, sjømat, pannekaker](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/05/namat-blinismedsikkaviar-22559-768x512.jpg)
Hjemmelagde blinis med sikkaviar
Blinis er mini-pannekaker med høy stilfaktor. Topp disse med seterrømme og norsk sikkaviar for en utrolig frisk og saltet smak.
![Focaccia, 17. mai, feiring, indisk, oppskrift, baking](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/05/namat-focacciamedtomat-22498-768x512.jpg)
Focaccia med tomat
Focaccia er klassisk bakst som passer til veldig mye. For å variere kan du prøve deg med forskjellig topping. Her er vår variant med tomater.
![17. mai, pavlova, mandelspon, plommer, sommer, vår, selskap](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/05/namat-pavlova-bakteplommer-22732-768x512.jpg)
Pavlova med bakte plommer og mascarponekrem
Pavlova med mascarpone er knallgodt og et friskt alternativ til en tradisjonell ostekake. Finn ut hvordan du lager den her.
![pavlova, 17. mai, oppskrift, pære, after eight, selskap](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/05/namat-pavlova-porsjertpaere-22725-768x512.jpg)
Pavlova med posjert pære og After Eight
En smakfull vri på en tradisjonell oppskrift som virkelig setter et stilpreg på pavlovaen. En usannsynlig god smakskombinasjon!