ANNONSE
Berlinerkranser
Slik gjør du:
Kok 2 egg til plommen er hard, skrell og ta ut plommen fra eggehviten. Skill ut eggeplommen fra de 2 andre rå eggene. Spar på eggehviten.
Bland de kokte eggeplommene med de rå og pisk sammen med sukker. Spe på med romtemperert smør og mel og rør til du får en jevn deig.
Trill ut til tynne pølser på cirka 10 cm og form til en krans, pensle med eggehvite og dryss over perlesukker. Legg kransene på et bakebrett med bakepapir.
Stek midt i ovnen på 180 grader i 10 minutter, avkjøl på rist.
Ingredienser
Dette trenger du
Topping
Dersom deigen er vanskelig å trille, sett den kjølig i et par timer.
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.