ANNONSE
Goro
90 minutter
Bakst
Tradisjonell
Slik gjør du
1
Visp sammen egg, fløte og sukker i en bolle.
2
I en annen bolle, bland sammen de tørre ingrediensene og smuldre i romtemperert smør.
3
Bland sammen alt og sett deigen kaldt i et par timer.
4
Kjevle deigen ut tynt og kutt ut ruter i samme størrelse som rutene i gorojernet. Stek til de er gylne og avkjøl på rist.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 stk Egg
1.5 dl Fløte
125 g Sukker
500 g Hvetemel
1 ts Malt kardemomme
1 ts Vaniljesukker
325 g Smør
For å få like store ruter kan du kutte ut en form i papp og skjære rundt formen.
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.