Recipe meal: Lunch
Kokt hummer med hjemmelaget aioli
Hummer om sommeren er noe av det beste man kan spise. Det er lurt å holde det enkelt når man bruker råvarer som hummer. Oppskriften leser du her.
Spekefjøl med spekemat
Et fat med spekemat trenger skikkelig gode råvarer, og en variasjon av konsistenser. Vi har samlet det du trenger til spekemat på ett sted.
Grillet brie med karamelliserte epler og valnøtter
Den populære franske osten har blitt en gjenganger i selskap, til ost og kjeks eller som gave. Denne oppskriften gjør en deilig ost enda bedre.
Gratinerte sjøkreps
Denne enkle oppskriften på sjøkreps er fantastisk god, og gir deg deilig sommermat på under 30 minutter. Nam!
Asparges med spekeskinke
Asparges med spekeskinke er en klassisk sommerrett som er utrolig enkel å lage. Med de rette råvarene er det få retter som er bedre.
Focaccia med tomat
Focaccia er klassisk bakst som passer til veldig mye. For å variere kan du prøve deg med forskjellig topping. Her er vår variant med tomater.
Chevre- og betesalat
Denne smakfulle salaten kommer til å overraske deg. En lun chevre passer perfekt til salaten om sommeren og gjør denne til en rik smaksopplevelse
Hjemmelaget aioli
Aioli er noe av det enkleste man kan lage, og det er skikkelig digg! Simen Vatne har funnet ut hvordan man lager aioli raskest mulig. Se oppskriften her.
Agurksalsa
Denne agurksalsaen er herlig og frisk. Rett og slett knallgodt sommertilbehør som passer til alt. Finn ut hvordan du lager agurksalsa her!
Hjemmelaget rekesalat
Hva er mer sommerlig enn rekesalat? Her finner du en deilig oppskrift som passer like godt som snacks som på pølsa.
Blåmuggost dipp
For deg som elsker blåmuggost – slik lager du det perfekte pølse- og grillmattilbehøret i sommer.