ANNONSE
Chevre- og betesalat
60 minutter
Lunch
Chevre og beter går som hånd i hanske, og i denne sommerlige salaten får begge to skinne likt. Perfekt til både hverdag og fest!
Slik gjør du:
1
Skyll betene godt og kok dem møre med skallet på. Koketiden varierer med størrelsen på betene så her må du teste med en kniv underveis.
2
Kutt av toppen og bunnen på betene og fjern eventuelt skallet dersom du ønsker det. Kutt i biter.
3
Lag dressingen ved å blande sammen balsamico, olivenolje, honning, salt og pepper.
4
Ha salat og spinat over i en bolle og bland sammen med dressingen.
5
Topp salaten med betene, chevre, valnøtter og finkuttet vårløk.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 stk Røde beter
4 stk Gule beter
100 g Ruccula
100 g Feld salat
100 g Babyspinat
2 stk Vårløk
200 g Chevre
50 g Valnøtter
2 ss Balsamico
4 ss Olivenolje
1 ss Honning
Salt og pepper
Nytes ved siden
4 stk Munkholm Radler
ANNONSE