Recipe topic: Vinter
Julepølse med kålrabistappe og syltet rødkål
Julepølse er noe av den beste hverdagsmaten vi spiser i jula. Oppskriften er med herlig tilbehør i form av kålrabistappe og syltet rødkål.
Peppersaus
Peppersaus er den ultimate sausen til biff. En smaksrik saus som de fleste har et forhold til. Les oppskrift her.
Lammesaus
Denne fantastiske sausen passer perfekt til lammet, og har en grov og høstaktig smak som løfter retten. Les oppskrift her.
Hvit saus
Denne sausen er et godt utgangspunkt og kan tilpasses med akkurat det du ønsker for å få en spesiell smak. Les oppskrift her.
Fløtesaus
Fløtesaus er en vidunderlig saus som passer til både kjøtt og fugl. Les oppskriften her.
Brun saus
Brun saus går som hånd i hanske til de fleste rettene om høsten og vinteren. Oppskriften bidrar til et hjemmekoselig preg over maten.
Tyttebærsyltetøy
Tyttebærsyltetøy er et nødvendig tilbehør til mange klassiske norske retter. Det er utrolig enkelt å lage, du trenger bare 2 ingredienser.