Recipe topic: Tilbehør
Waldorfsalat
Waldorfsalat er kanskje den beste salaten som finnes. Oppskriften er enkel, så her får du et supergodt tilbehør med liten innsats.
Sjysaus
Dette er hvordan du lager sjysaus, det blir ikke enklere enn dette. Sausen tilpasses til alle retter ved å bruke den relevante stekesjyen.
Fløtesaus
Fløtesaus er en vidunderlig saus som passer til både kjøtt og fugl. Les oppskriften her.
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål, nydelig tilbehør til høst og julemiddagen. Denne blir deilig og knasende med et preg av jul i krydderblandingen.
Tyttebærsyltetøy
Tyttebærsyltetøy er et nødvendig tilbehør til mange klassiske norske retter. Det er utrolig enkelt å lage, du trenger bare 2 ingredienser.
Saltbakt sellerirot
Saltbakt sellerirot er et artig tilbehør og oppskrift som smaker topp. Saltet trekker seg inn i rota og gjør den saftig, salt, deilig og mør.
Grillet hjertesalat med parmesan og aioli
Grillet hjertesalat er den perfekte sommersnacksen. Ikke alle vet at salat er utrolig god sommermat på grillen. Prøv det ut i sommer!
Urtemajones
Urtemajones er fantastisk godt og er en flott urteoppskrift som kan brukes som dipp og dandering. En smaksfull majo som er enkel å lage.
Grillet melon med spekeskinke
Melon med spekeskinke er den perfekte sommersnacksen. Honningmelon og cantaloupemelon er et herlig smakskomplement til skinken.
Aspargessalat
Med denne aspargessalaten blir grillmåltidet i sommer komplett. Den er grønn, crispy og proppfull av gode smaker.
Røkt laks med eplesalat
Røkt laks sammen med en syrlig eplesalat, passer ypperlig til frokost, som forrett eller som en egen rett til koldtbordet.