ANNONSE
Grillet hjertesalat med parmesan og aioli
30 minutter
Forrett
Grill
Salat kan faktisk grilles, og dette er et herlig tilbehør som passer til all slags mat om sommeren! Grillet hjertesalat toppet med hjemmelaget aioli og parmesan er enkelt og supergodt.

Slik gjør du:
1
Del hjertesalaten i to og grill i 1-2 minutter på hver side på grill eller i grillpanne.
2
Ha eggeplommer, presset hvitløk og sitronsaft i en blender. Blend i 15 sekunder.
3
Ha i litt og litt solsikkeolje, aiolien vil tykne mer og mer etterhvert som du sper med oljen.
4
Server hjertesalaten toppet med aioli og parmesan.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 stk Hjertesalat
100 g Parmesan
1 stk Sitron
2 stk Egg
2 dl Solsikkeolje
2 fedd Hvitløk
0.5 stk Sitron
Salt og pepper
Se også:
ANNONSE