Recipe topic: Julemiddagen
Ribberester
Her er eksempler på hva du kan bruke ribberester til! Disse lefsene er skikkelig gode og spises til både lunch og middag dagene etter jul.
Riskrem med bringebærsaus
Riskrem med bringebærsaus er en klassisk juledessert, og av god grunn. Den deilige grøtsmaken blandet med bringebærsaus er umulig å slå!
Juletorsk med ertepure og glaserte grønnsaker
Selv om det ikke er mange igjen, så er det noen som fortsatt spiser torsk på julaften. Oppskriften på juletorsk leser du her.
Ribbe med garantert sprø svor
Det viktigste med å steke ribbe er at den får sprø svor. Vår ribbe-oppskrift viser deg hvordan, og gir tips til saus og tilbehør til ribbe.
Pinnekjøtt med kålrabistappe
Mange spiser pinnekjøtt med kålrabistappe på juleaften, og denne retten lager nærmest seg selv. Se oppskrift på den fantastiske juleretten.
Hjemmelagde medisterkaker
Hjemmelagde medisterkaker er noe av det beste vi spiser i julen. Oppskriften er enkel, og krydderet gir et utrolig deilig julepreg på maten.
Julepølse med kålrabistappe og syltet rødkål
Julepølse er noe av den beste hverdagsmaten vi spiser i jula. Oppskriften er med herlig tilbehør i form av kålrabistappe og syltet rødkål.
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål, nydelig tilbehør til høst og julemiddagen. Denne blir deilig og knasende med et preg av jul i krydderblandingen.