Tonje Frigstad: Butter chicken er det beste hun vet

Tonje Frigstad, Butter Chicken, Simen Vatne
DET BESTE JEG VET: Tonje Frigstad (23) besøkte programleder Simen Vatne (24) for å vise oss hvordan hun lager det beste hun vet. Foto: Endre Igland

Tonje Frigstad skjærer over en negl, og viser sin forkjærlighet for fløte når hun lager en hjemmelaget butter chicken for første gang.

Skrevet av Oskar Bjørkum.

artikkelen fortsetter etter annonsen

Tidligere «Farmen»-deltager og aktuell programleder i realityprogrammet «Good Luck Guys» Tonje Frigstad ble invitert til oss for å lage det beste hun vet. TV-personligheten er vår første gjest i den nye sesongen av det Nettavisen-produserte Snapchat-showet «DIGG med Simen Vatne».

Tonje Frigstad stilte opp med sin favorittoppskrift på den klassiske indiske retten butter chicken, og sammen med Nettavisens matekspert Simen Vatne viser hun deg hvordan du lager den herlige retten.

Butter Chicken, Det beste jeg vet
FRISTENDE: Se hvordan Tonje Frigstad og Simen Vatne lagde denne butter chicken-retten i første episode av «Det beste jeg vet». Foto: Endre Igland

– Butter chicken er en slager. Ut ifra forutsetningene synes jeg det gikk veldig bra. Simen, og oppskriften jeg hadde var selvfølgelig god hjelp, men jeg gikk inn med godt mot. Det var en ganske avansert rett så jeg er fornøyd, sier Tonje.

Her ser du episoden

Lærerikt

Tonje Frigstad
FØRSTE GJEST: Tonje Frigstad er den første av åtte gjester som besøkte oss for å lage det beste de vet. Foto: Endre Igland

Tonje opplyser om at hun sjelden lager mat hjemme, og at det derfor var en veldig lærerik erfaring:

– Jeg har lært at det kan gå veldig fort å lage ting fra bunnen, og at man ikke nødvendigvis må marinere ting i mange timer. Hvis man har alle ingredienser stående fremme, og holder det ryddig og rent så går det veldig fort.

Fornøyd programleder

Tonje Frigstad, Simen Vatne, Butter Chicken
EKTE REAKSJON: «Var det en ekte reaksjon?» spør Tonje når Simen smaker på retten. Foto: Endre Igland

Programleder Simen Vatne er imponert over gjestens innsats.

– Tonje er god på kjøkkenet selv om hun ikke mener det selv. Jeg synes hun var flinkere enn forventet. Også flink til å kutte, selv om det gikk en negl eller to. Hun har også litt matkunnskap i bunnen selv om hun var ydmyk.

Og skryten kommer i retur:

– Simen er en fantastisk showvert. Han kan kanskje jobbe litt med humoren, men utenom det så er det mye godt å hente, sier Tonje med et smil.

Her ser du episoden

Se også oppskriften vår på Tikka masala:

Tikka masala, kylling, vegetar

Middag

Indisk

Kylling tikka masala

60 minutter
Enkelt