Snapchat-showet «DIGG»: Slik lager du ribbe med skikkelig sprø svor

ribbe, julemiddag, digg, digg ribbe, snapchat show, simen vatne
NYHET: I julesesongen viser vi deg hvordan du lager enkel og digg julemat hver tirsdag og fredag gjennom hele desember (Lenke på bilde). Foto: Endre Igland.

Den nye juleepisoden av Snapchat-showet «DIGG med Simen Vatne» er ute nå. I denne episoden viser vi deg hvordan du lager verdens sprøeste ribbe med hjemmelaget surkål. På denne måten får du den beste middagen du kan ønske deg til jul!

Trykk her for å se episoden.

Ribbe er fremdeles den mest spiste julematen i Norge, og det er ikke uten grunn. For mange er dette kjernen av julemiddagen, og den serveres ofte sammen med julepølser, medisterkaker, epler, svisker, surkål og rødkål. Vi viser deg triksene du trenger for å få den sprøeste svoren slik at du kan være sikker på at julemiddagen blir helt perfekt. Se episoden på Snapchat nå og bli inspirert!

Her ser du episoden.

Julesesongen av «DIGG» varer gjennom hele desember, med nye episoder hver tirsdag og fredag. Sørg for å få med deg nyeste episode her.

artikkelen fortsetter etter annonsen

Snapchat-showet «DIGG»

«DIGG med Simen Vatne» er et nytt Snap-show som skal inspirere og gi kunnskap om mat til alle aldersgrupper. Her får du smakfulle oppskrifter, tips og triks, og inspirerende matinnhold, med nye episoder hver tirsdag og fredag.

Du ser showet på Snapchat Stories og abonnerer her.

Les vår oppskrift på ribbe her:

ribbe, ribbe med sprø svor, steke ribbe, ribbe oppskrift, julemat, julemiddag

Middag

Tradisjonell

Ribbe med garantert sprø svor

180 minutter
Enkelt