Recipe cuisine: Tradisjonell
![hvit saus oppskrift, oppskrift, hvit saus](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-host-saus-hvitsaus-1405-768x512.jpg)
Hvit saus
Denne sausen er et godt utgangspunkt og kan tilpasses med akkurat det du ønsker for å få en spesiell smak. Les oppskrift her.
![oppskrift, fløtesaus, fløtesaus oppskrift](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-host-saus-flotesaus-1430-768x512.jpg)
Fløtesaus
Fløtesaus er en vidunderlig saus som passer til både kjøtt og fugl. Les oppskriften her.
![brun saus, oppskrift, hjemmelaget brun saus](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-host-saus-brunsaus-1466-768x512.jpg)
Brun saus
Brun saus går som hånd i hanske til de fleste rettene om høsten og vinteren. Oppskriften bidrar til et hjemmekoselig preg over maten.
![hjemmelaget rødkål, rødkål oppskrift, rødkål](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-host-rodkal-1369-768x512.jpg)
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål, nydelig tilbehør til høst og julemiddagen. Denne blir deilig og knasende med et preg av jul i krydderblandingen.
![surkål, hjemmelaget, surkål oppskrift, høstoppskrift, julemiddag](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-host-surkal-1372-768x512.jpg)
Hjemmelaget surkål
Hjemmelaget surkål er utrolig enkelt og gjør høst- og julemiddagen mye bedre. Les oppskriften selv og prøv å lage hjemmelaget surkål selv.
![trollkrem, trollkrem oppskrift, høstoppskrift, høstmat, høstdessert](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-host-trollkrem-1391-768x512.jpg)
Klassisk trollkrem
Trollkrem er høstens klassiske dessert. Smaken av høst i form av tyttebær kommer i denne deilige og kremete desserten. Les oppskriften her.
![eplekake, verdens beste eplekake, eplekake oppskrift, epleoppskrift, høstmat](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-eplekake-0314-768x512.jpg)
Verdens saftigste eplekake
Dette er verdens saftigste eplekake. Denne smelter nærmest i munnen. Test oppskriften selv hjemme. Morsomt for hele familien.
![tyttebær, tyttebærsyltetøy, oppskrift, bær, tyttebær, høst](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-nyrortetyttebaer-lowres-0184-768x512.jpg)
Tyttebærsyltetøy
Tyttebærsyltetøy er et nødvendig tilbehør til mange klassiske norske retter. Det er utrolig enkelt å lage, du trenger bare 2 ingredienser.
![Eplemos, knust eple, eplemos oppskrift, eple oppskrift](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-host-eplemos-1365-768x512.jpg)
Hjemmelaget eplemos med kanel
Hjemmelaget eplemos blir helt supert med kanel. Følg denne enkle oppskriften for å gjøre det selv hjemme. Det blir supergodt!
![tilslørte bondepiker, oppskrift, høstoppskrift, eple, epleoppskrift, epledessert](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-host-tilslortebondepiker-1381-768x512.jpg)
Tilslørte bondepiker med hjemmelaget eplemos
Hjemmelagde tilslørte bondepiker er høstens beste epledessert, og denne oppskriften gir deg alt du trenger for å imponere.
![sellerirot oppskrift, saltbakt sellerirot, selleri](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/11/namat-host-saltbaktsellerirot-1186-768x512.jpg)
Saltbakt sellerirot
Saltbakt sellerirot er et artig tilbehør og oppskrift som smaker topp. Saltet trekker seg inn i rota og gjør den saftig, salt, deilig og mør.