Recipe cuisine: Tradisjonell
Hvit saus
Denne sausen er et godt utgangspunkt og kan tilpasses med akkurat det du ønsker for å få en spesiell smak. Les oppskrift her.
Fløtesaus
Fløtesaus er en vidunderlig saus som passer til både kjøtt og fugl. Les oppskriften her.
Brun saus
Brun saus går som hånd i hanske til de fleste rettene om høsten og vinteren. Oppskriften bidrar til et hjemmekoselig preg over maten.
Hjemmelaget rødkål
Hjemmelaget rødkål, nydelig tilbehør til høst og julemiddagen. Denne blir deilig og knasende med et preg av jul i krydderblandingen.
Hjemmelaget surkål
Hjemmelaget surkål er utrolig enkelt og gjør høst- og julemiddagen mye bedre. Les oppskriften selv og prøv å lage hjemmelaget surkål selv.
Klassisk trollkrem
Trollkrem er høstens klassiske dessert. Smaken av høst i form av tyttebær kommer i denne deilige og kremete desserten. Les oppskriften her.
Verdens saftigste eplekake
Dette er verdens saftigste eplekake. Denne smelter nærmest i munnen. Test oppskriften selv hjemme. Morsomt for hele familien.
Tyttebærsyltetøy
Tyttebærsyltetøy er et nødvendig tilbehør til mange klassiske norske retter. Det er utrolig enkelt å lage, du trenger bare 2 ingredienser.
Hjemmelaget eplemos med kanel
Hjemmelaget eplemos blir helt supert med kanel. Følg denne enkle oppskriften for å gjøre det selv hjemme. Det blir supergodt!
Tilslørte bondepiker med hjemmelaget eplemos
Hjemmelagde tilslørte bondepiker er høstens beste epledessert, og denne oppskriften gir deg alt du trenger for å imponere.
Saltbakt sellerirot
Saltbakt sellerirot er et artig tilbehør og oppskrift som smaker topp. Saltet trekker seg inn i rota og gjør den saftig, salt, deilig og mør.