Recipe ingredient: Egg
Pavlova med rabarbra og pistasj
Denne fruktige oppskriften skiller ut pavlovaen din fra mengden. En virkelig nydelig sommerkake.
Pavlova med espressokrem, hvit sjokolade og pekan
Kremen på denne smakfulle pavlovaen sørger for at du holder deg våken ut i de sene nattetimer. Perfekt til selskapet som skal ta av etter desserten!
Pavlova med Baileys-krem
Denne pavlova-varianten er for Baileys-elskere. En perfekt dessert til voksne etter en lang 17. mai feiring.
Pavlova med lemon curd, jordbær og basilikum
Denne pavlovaen er frisk og syrlig, samtidig som den tradisjonelle søte pavlova-smaken kommer frem. En skikkelig spennende smakssammensetning litt utenom det vanlige.
Pavlova med fersken og pasjonsfrukt
Denne pavlovaen med fersken og pasjonsfrukt er et fargerikt alternativ når du ønsker å sprite opp selskapsbordet.
Pavlova med jordbær, blåbær og vaniljekrem
Alle elsker pavlova. Den populære 17. mai kaken er også et friskt alternativ om sommeren, og setter punktum ved ethvert hyggelig selskap.
Verdens beste eggerøre
Jeg har eksperimentert med ulike metoder og ingredienser og kommet frem til hvordan man får den mest kremete, men samtidig flakete eggerøren, som er fyldig og med et lett syrlig preg. Når jeg sier dette er verdens beste eggerøre så mener jeg det.