Kitchenjam: Pølse og potetstappe er det beste han vet

Kitchenjam, Simen Vatne, DIGG, Snapshow
Halvor Thorsnes (29) viser frem sin favorittrett sammen med Simen Vatne (24) – pølser og potetstappe, som er et perfekt eksempel på at enkelhet kan være både smakfullt og sofistikert. Foto: Endre Igland

Halvor sa opp jobben sin for å drive med matlaging på TikTok på heltid. Han tok med seg livretten sin til oss: nemlig pølser og potetstappe.

Skrevet av Oskar Bjørkum.

artikkelen fortsetter etter annonsen

Fra musikklærer til TikTok-profil

Tenk deg dette: En tidligere musikklærer som finner sin lidenskap i å kombinere mat og musikk på TikTok! Halvor, bedre kjent som KitchenJam, er nå en profilert TikTok’er som forfekter kunsten å holde det enkelt. Han har raskt fått et rykte for sine engasjerende og jordnære matlagingsvideoer, som ofte inneholder god musikk.

kitchenjam, pølser, potetstappe
Pølse og potetstappe kan også være luksus. Foto: Endre Igland

Trykk her for å se hvordan det gikk i ukens episode av «DIGG».

Det ultimate komfortmåltidet: Pølser og potetstappe

Sammen med programleder Simen Vatne lager Kitchenjam et hjertevarmende måltid av pølser og potetstappe i ukens episode av «DIGG». Pølse og potetstappe behøver ikke å være kjedelig – det kan til og med være luksuriøst!

Sjekk ut episoden og la deg inspirere av Halvors tolkning av dette klassiske måltidet, der han lager blant annet potetstappe med «akkurat ganske for mye salt».

Kjærlighet for mat og musikk

Halvor Thorsnes, Kitchenjam
Foto: Endre Igland.

Navnet «Kitchenjam» er en blanding av Halvors to største lidenskaper: matlaging og musikk. Det er nettopp dette konseptet som har gjort TikTok-kontoen hans så populær – chill matlaging med god musikk i bakgrunnen.

Vi spurte han hva han synes om egen innsats på kjøkkenet:

– 10/10. «Fake it till you make it». Det var veldig morsomt, og noe helt nytt for meg. Simen Vatne er flink, men jeg skulle ønske jeg fikk sett mer av matlagingskunnskapene hans. Dette var jo en veldig enkel rett.

En modig karriereendring

Halvor har ikke sett tilbake siden han sa opp jobben sin for to år siden, og bestemte seg for å vie tiden sin til TikTok:

– Etter det har det gradvis gått nedover, ler han.

Se mer av Halvor i ukens episode av «DIGG» her.

Se det Nettavisen Mat-produserte showet på Snapchat (lenke på bilde). Foto: Endre Igland

Teksten i denne artikkelen er redigert med hjelp fra kunstig intelligens.

Les også denne guiden til kokte pølser:

wienerpølse, koke pølse, pølser

Guide

Hvordan koke pølser