Erik Sæter: Hamburger er det beste han vet

Erik Sæter, DIGG Snapshow
Erik Anders Sæter (26) får eksperthjelp av Simen Vatne (24) når han lager hjemmelaget burger i ukens episode av «DIGG». Foto: Endre Igland

Erik Sæter finner opp «energiløk», og viser oss et lurt triks for å unngå oljesprut på skjorta når han lager hjemmelaget hamburger i ukens episode av «DIGG».

Skrevet av Oskar Bjørkum.

artikkelen fortsetter etter annonsen

Vi inviterte Erik Sæter, artist og reality-profil, til oss for å vise hvordan han lager det beste han vet. Sæter er nylig aktuell i «Farmen Kjendis», men til tross for gårdsoppholdet oppgir han at han sjelden lager hjemmelaget mat.

Utfordringen tar han på strak arm, og sammen med programleder og «MasterChef»-yndling Simen Vatne, forsøker de å lage den ultimate hjemmelagde hamburgeren 🍔.

hjemmelaget hamburger, Erik Sæter
DET BESTE JEG VET: En dobbel-hamburger med den litt spesielle ingrediensen: «energiløk».

Og Sæter imponerer programlederen vår med kreativiteten på kjøkkenet. Til burgeren lager de en ny type karamellisert løk, marinert i en litt uvanlig ingrediens: energidrikk.

Trykk her for å se hvordan det gikk i den nye episoden.

Bedre enn forventet

Erik Sæter
Foto: Endre Igland

Matlagingen går radig for seg, og etter smaking konkluderer Sæter med at dette faktisk er den beste burgeren han har smakt:

– Jeg kommer 100% til å begynne å lage hjemmelaget hamburger hjemme. Nå kan jeg dra hjem til kollektivet og briljere med nye kunnskaper.

Vi spurte hva han synes om sin egen innsats:

– Jeg angrer litt på at jeg kasta burgeren i panna for nå har jeg fått olje over alt, men ellers synes jeg det gikk veldig bra.

Se episoden med Erik Sæter her.

hjemmelaget hamburger, simen vatne
Foto: Endre Igland (lenke på bilde)

Les også: (+) Stjernekokkens favorittburger

Se også oppskriften vår på ovnsbakte øltomater:

oppskrift, høst, øltomater, tomater oppskrift

Tilbehør

Europeisk

Ovnsbakte øl-tomater med chili

45 minutter
Enkelt

Følg oss på Instagram her!