Erik Sæter finner opp «energiløk», og viser oss et lurt triks for å unngå oljesprut på skjorta når han lager hjemmelaget hamburger i ukens episode av «DIGG».
Skrevet av Oskar Bjørkum.
artikkelen fortsetter etter annonsen
Vi inviterte Erik Sæter, artist og reality-profil, til oss for å vise hvordan han lager det beste han vet. Sæter er nylig aktuell i «Farmen Kjendis», men til tross for gårdsoppholdet oppgir han at han sjelden lager hjemmelaget mat.
Utfordringen tar han på strak arm, og sammen med programleder og «MasterChef»-yndling Simen Vatne, forsøker de å lage den ultimate hjemmelagde hamburgeren 🍔.
Og Sæter imponerer programlederen vår med kreativiteten på kjøkkenet. Til burgeren lager de en ny type karamellisert løk, marinert i en litt uvanlig ingrediens: energidrikk.
Trykk her for å se hvordan det gikk i den nye episoden.
Bedre enn forventet
Matlagingen går radig for seg, og etter smaking konkluderer Sæter med at dette faktisk er den beste burgeren han har smakt:
– Jeg kommer 100% til å begynne å lage hjemmelaget hamburger hjemme. Nå kan jeg dra hjem til kollektivet og briljere med nye kunnskaper.
Vi spurte hva han synes om sin egen innsats:
– Jeg angrer litt på at jeg kasta burgeren i panna for nå har jeg fått olje over alt, men ellers synes jeg det gikk veldig bra.
Se episoden med Erik Sæter her.
Les også: (+) Stjernekokkens favorittburger