Anny Isabella: Biff-pasta er det beste hun vet

Anny Isabella, biffpasta
Anny Isabella (24) og Simen Vatne (24) lager god stemning og biffpasta på kjøkkenet. Foto: Endre Igland

Anny Isabella gir oss hemmeligheten bak verdens beste pastasaus og kaster spagetti på veggen i ukens episode av «Det beste jeg vet».

Skrevet av Oskar Bjørkum.

artikkelen fortsetter etter annonsen

«La oss teste-jenta» Anny Isabella Øvrehus er ukens gjest i Snapchat-showet «DIGG» og viser deg en enkel, men digg rett: biffpasta.

Anny Isabella er kjent for å teste trend-oppskrifter på TikTok-kanalen hennes, samt fra den populære musikkgruppen «Baddies». Sammen med programleder Simen Vatne viser hun hvordan du enkelt kan lage biff-pasta hjemme.

biffpasta
FORT GJORT: Denne enkle retten var ferdig på omtrent 30 minutter. Foto: Endre Igland

Trykk her for å se hele episoden med Anny Isabella.

Trodde hun skulle få kritikk

Anny oppgir etter innspilling at hun er veldig fornøyd med egen innsats, og sier at også programlederen overrasket positivt:

– Simen var overraskende lett å jobbe med. Jeg trodde kanskje han kom til å være kritisk og sånt, men jeg lærte veldig mye. Det var gøy, enkelt og jeg følte vi hadde god kjemi, sier hun.

Anny Isabella, Nettavisen mat
Anny Isabella har laget mat på TikTok siden starten av 2022. Foto: Endre Igland

Når vi spør hun om hun lærte noe av den tidligere MasterChef-deltageren svarer hun:

– Jeg har lært å steke biff. Simen kom med masse tips på hvordan man ser om biffen er ferdig. Det skal jeg 100% bruke neste gang jeg steker biff.

Har støtt på utfordringer

Veien for Anny Isabella og musikkgruppen hennes «Baddies» har ikke vært helt uten kontroverser, men nylig har jentegruppa «tatt av maskene» og offentliggjort hvem som er medlemmene. Hun opplever at responsen er mye mer positiv nå.

– Vi merker så stor forskjell på hvordan folk behandler oss. Flere begynte å se hva vi faktisk prøvde på. At det ikke bare var en jentegruppe som dansa på TikTok, det handler om noe mye større.

Hva legger du i at det handler om noe større?

– Tanken var at hvis kvinner gjør noe av det samme som menn gjør, og går inn i et rølpete russemusikkmiljø, så kommer vi til å få hat for det. Kvinner skal liksom være søte og uskyldige, men menn kan snakke om dop og alkohol. Og det er faktisk en forskjell, det ser vi etter det vi har gjort nå.

Trykk her for å se mer av Anny Isabella i episoden.

Anny isabella og simen vatne
Se episoden med Anny Isabella på Snapchat nå! (lenke på bildet) Foto: Endre Igland

Se også denne oppskriften på mac and cheese:

mac and cheese, mac og cheese, oppskrift, hummerhale oppskrift, hummer, hummerhale

Middag

Grill

Mac and cheese med grillet hummerhale

30 minutter
Enkelt