ANNONSE
Mac and cheese med grillet hummerhale
30 minutter
Middag
Mac’n cheese med hummer? Kanskje ikke det første du tenker på når du skal lage hummer, men smakskombinasjonen er gull, test det ut og imponer vennegjengen med den mest fancy mac’n cheesen de noen gang har spist.
Slik gjør du:
1
Kok makaronien etter anvisning på pakken.
2
Ha smør i en kjele og stek finhakket løk lett. Skvis i litt sitronsaft og ha i muskatnøtt og hvetemel.
3
Rør inn fløte og creme fraiche og ha i osten. Tilsett så makaronien og vend sammen.
4
Grill hummerhalen i ovn eller på grill / grillpanne, ca 3 minutter på hver side.
5
Krydre med salt, pepper og litt sitronsaft.
6
Server mac’n cheese toppet med hummerhalen og frisk gressløk.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
2 stk Hummerhaler
250 g Tørket makaroni
2 stk Sjalottløk
3 ss Smør
2 ss Hvetemel
2 dl Kremfløte
1 dl Creme fraiche
1 klype Muskatnøtt
3 dl Revet cheddar
1 dl Revet hvitost
0.5 stk Sitron
Salt og pepper
ANNONSE