Recipe minute: 5
Multekrem
Multekrem er en tradisjonsrik dessert som er utrolig enkel å lage. En perfekt dessert i selskaper, for eksempel. Oppskrift finner du her.
Tyttebærsyltetøy
Tyttebærsyltetøy er et nødvendig tilbehør til mange klassiske norske retter. Det er utrolig enkelt å lage, du trenger bare 2 ingredienser.
Rosmarin Spritz
Gresskarsuppe er en superdigg høstrett som varmer. Passer perfekt som forrett i høstselskapet eller som en god hverdagsmiddag. Se oppskrift.
Negroni Sbagliato
Negroni Sbagliato: drinken som bygger på klassikeren Negroni byr på det beste av det klassiske og moderne. Les oppskrift her.
Ramsløksmør
Ramsløksesongen varer fra mars til juni og løken er en perfekt ingrediens i smør, oljer og puréer. Her finner du vår oppskrift på ramsløksmør.
Hjemmelaget aioli
Aioli er noe av det enkleste man kan lage, og det er skikkelig digg! Simen Vatne har funnet ut hvordan man lager aioli raskest mulig. Se oppskriften her.
Blåmuggost dipp
For deg som elsker blåmuggost – slik lager du det perfekte pølse- og grillmattilbehøret i sommer.