Recipe ingredient: Tomat
![oppskrift, høst, øltomater, tomater oppskrift](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/10/namat-host-oltomater-1329-768x512.jpg)
Ovnsbakte øl-tomater med chili
Øltomater er et hissig og morsomt tilbehør til mange retter. Utrolig godt og passer til det meste av kjøtt.
![grillmat, gammeldags, roastbeef, roastbiff, frisk, sommer](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/06/roastbeeffjol-768x512.png)
Roastbiff fjøl
Roastbiff passer ypperlig som pålegg eller tilbehør på brødskiva, i salater eller wraps. Denne oppskriften er enkel å lage og passer til både hverdag og fest.
![Focaccia, 17. mai, feiring, indisk, oppskrift, baking](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/05/namat-focacciamedtomat-22498-768x512.jpg)
Focaccia med tomat
Focaccia er klassisk bakst som passer til veldig mye. For å variere kan du prøve deg med forskjellig topping. Her er vår variant med tomater.
![Tomatsalat, burrata, sommer](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/05/namat-tomatsalatmedburrata-22347-2-768x512.png)
Tomatsalat med burrata
Burrata og tomater er en nydelig kombinasjon som passer perfekt til sommeren.