ANNONSE

Roastbiff fjøl

15 minutter
Lunch
Tradisjonell

Roastbiff er et allsidig kjøttpålegg som smaker skikkelig godt sammen med ulike tilbehør, enten i wraps, på brødskiven eller i salater. Jeg spiser den alltid med noe som er søtt, syrlig og sterkt.

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

300 g Roastbiff
200 g Tomater
2 ss Balsamico
2 stk Vårløk
1 stk Sjalottløk
100 g Ruccola eller spirer
50 g Pinjekjerner

Nytes ved siden

4 stk Munkholm Radler

ANNONSE


fårikål oppskrift, simen vatne, mors fårikål

Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.