Snapchat-showet «DIGG»: Slik lager du verdens beste pinnekjøtt

Pinnekjøtt, snapchat, oppskrift, digg
NYHET: I julesesongen viser vi deg hvordan du lager enkel og digg julemat hver tirsdag og fredag gjennom hele desember (Lenke på bilde). Foto: Endre Igland.

Den nye juleepisoden av Snapchat-showet «DIGG med Simen Vatne» er ute nå. Her viser vi deg hvordan du lager verdens beste pinnekjøtt med kålrabistappe helt fra bunnen. På denne måten får du den beste middagen du kan ønske deg til jul!

Trykk her for å se episoden.

For mange er pinnekjøttet den viktigste delen av julekvelden. Vi bruker 30/3 regelen når vi lager pinnekjøtt, altså 30 timer utvanning av kjøttet, og 3 timer damping. I tillegg damper vi kjøttet på kokefaste poteter i stedet for pinner, noe som gjør at du tilbereder en del av tilbehøret under dampingen. Kraften fra pinnekjøttet vil trekke inn i potetene og gir en helt utrolig god smak. Se episoden på Snapchat nå og bli inspirert!

Her ser du episoden.

Julesesongen av «DIGG» varer gjennom hele desember, med nye episoder hver tirsdag og fredag. Sørg for å få med deg nyeste episode her.

artikkelen fortsetter etter annonsen

Snapchat-showet «DIGG»

«DIGG med Simen Vatne» er et nytt Snap-show som skal inspirere og gi kunnskap om mat til alle aldersgrupper. Her får du smakfulle oppskrifter, tips og triks, og inspirerende matinnhold, med nye episoder hver tirsdag og fredag.

Du ser showet på Snapchat Stories og abonnerer her.

Les vår oppskrift på pinnekjøtt her:

pinnekjøtt med kålrabistappe, oppskrift, julemat, julemiddag, tradisjonell julemat

Middag

Tradisjonell

Pinnekjøtt med kålrabistappe

180 minutter
Enkelt