Snapchat-showet «DIGG»: Slik lager du knasende sprø pepperkaker

pepperkaker, hjemmelagde pepperkaker, knasende pepperkaker, digg, digg med simen vatne
NYHET: I den nye sesongen viser vi deg hvordan du lager enkel og digg julemat hver tirsdag og fredag gjennom hele desember (Lenke på bilde). Foto: Endre Igland.

Den nye juleepisoden av Snapchat-showet «DIGG med Simen Vatne» er ute nå. Her viser vi deg hvordan du lager pepperkaker helt fra bunnen. På denne måten får du de aller beste pepperkakene i julen.

Trykk her for å se episoden.

De fleste har et nært forhold til pepperkakebaking. Dette er mange barns favorittaktivitet i julen, da det gir muligheten til å være kreativ med forming og pynting. Ved å lage pepperkakedeigen selv kan du også forme selve smaken på pepperkakene akkurat slik du ønsker, for eksempel ved å legge til et ekstra krydderpreg. Se episoden på Snapchat nå og bli inspirert!

Her ser du episoden.

Julesesongen av «DIGG» varer gjennom hele desember, med nye episoder hver tirsdag og fredag. Sørg for å få med deg nyeste episode her.

artikkelen fortsetter etter annonsen

Snapchat-showet «DIGG»

«DIGG med Simen Vatne» er et nytt Snap-show som skal inspirere og gi kunnskap om mat til alle aldersgrupper. Her får du smakfulle oppskrifter, tips og triks, og inspirerende matinnhold, med nye episoder hver tirsdag og fredag.

Du ser showet på Snapchat Stories og abonnerer her.

Les vår oppskrift på pepperkaker her:

pepperkaker, oppskrift, pepperkake oppskrift, julekaker, oppskrift pepperkaker, de 7 slag

Bakst

Tradisjonell

Pepperkaker

90 minutter
Enkelt