Snapchat-showet «DIGG»: Slik lager du hjemmelaget julegløgg

eplegløgg, gløgg, oppskrift, snapchat
NYHET: I den nye sesongen viser vi deg hvordan du lager enkel og digg julemat hver tirsdag og fredag gjennom hele desember (Lenke på bilde). Foto: Stian Broch/Nettavisen Mat.

Den andre juleepisoden av Snapchat-showet «DIGG med Simen Vatne» er ute nå. Her viser vi deg hvordan du lager hjemmelaget gløgg og en fruktig eplegløgg. Det er super digg, og tar kort tid!

Trykk her for å se episoden.

Krydderpreget i denne gløggen er helt utrolig! Se videoen på Snapchat og følg den enkle oppskriften for maksimal julestemning hjemme. Et lite tips: jo lenger krydderet får stå og trekke, jo mer intens blir den gode julesmaken. Lag vanlig hjemmelaget gløgg eller den varianten som blir mer og mer populær: eplegløgg. Bedre blir det ikke!

Julesesongen av «DIGG» varer gjennom hele desember, med nye episoder hver tirsdag og fredag. Sørg for å få med deg nyeste episode her.

Her ser du episoden.

PS! Nå kan du se Snapchat-show i nettleseren. Trykk her for å se.

artikkelen fortsetter etter annonsen

Snapchat-showet «DIGG»

«DIGG med Simen Vatne» er et nytt Snap-show som skal inspirere og gi kunnskap om mat til alle aldersgrupper. Her får du smakfulle oppskrifter, tips og triks, og inspirerende matinnhold, med nye episoder hver tirsdag og fredag.

Du ser showet på Snapchat Stories og abonnerer her.

Les vår oppskrift på hjemmelaget gløgg her:

hjemmelaget gløgg, oppskrift, gløgg oppskrift, vanlig gløgg

Drikke

Tradisjonell

Hjemmelaget gløgg

15 minutter
Enkelt
hjemmelaget eplegløgg, oppskrift, eplegløgg

Drikke

Tradisjonell

Hjemmelaget eplegløgg

15 minutter
Enkelt