ANNONSE
Grillet hjertesalat med parmesan og aioli
30 minutter
Forrett
Grill
Slik gjør du:
1
Del hjertesalaten i to og grill i 1-2 minutter på hver side på grill eller i grillpanne.
2
Ha eggeplommer, presset hvitløk og sitronsaft i en blender. Blend i 15 sekunder.
3
Ha i litt og litt solsikkeolje, aiolien vil tykne mer og mer etterhvert som du sper med oljen.
4
Server hjertesalaten toppet med aioli og parmesan.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
4 stk Hjertesalat
100 g Parmesan
1 stk Sitron
2 stk Egg
2 dl Solsikkeolje
2 fedd Hvitløk
0.5 stk Sitron
Salt og pepper
Se også:
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.