Martine Lunde: Trøffelpasta er det beste hun vet

Martine Lunde, DIGG snapchat show
Martine Lunde (27) deler en eksklusiv smaksopplevelse med Simen Vatne (24) – trøffelpasta. En rett som viser at man kan lage noe enkelt og luksuriøst på samme tid. Foto: Endre Igland

Martine Lunde tar på seg kokkehatten og deler sin favorittrett med oss: nemlig trøffelpasta.

Skrevet av Oskar Bjørkum.

artikkelen fortsetter etter annonsen

Avslutter med et smell

Martine Lunde, først kjent gjennom «Paradise Hotel», er den siste gjesten i nåværende sesong av matlagingsshowet «DIGG». Hun sparer ikke på kruttet når det kommer til mat, og i denne episoden ser du briljerer hun med hennes utrolige oppskrift på trøffelpasta.

trøffelpasta, martine lunde, digg
Det er veldig lite som er bedre enn trøffelpasta med fersk trøffel. Veldig, veldig lite. Foto: Endre Igland

Trøffelpasta er en rett som oser av luksus, men i episoden viser Martine og Simen deg at dette egentlig er lekende lett.

Trykk her for å se hvordan det gikk i ukens episode av «DIGG».

Kan kalles en spesialrett

Den sjarmerende influenseren har stålkontroll på kjøkkenet, og forteller at hun har laget dette mange ganger:

– Jeg ble helt forandret i matveien da jeg oppdaget trøffel for første gang. Så trøffelolja står alltid klar på benken.

martine lunde
Foto: Endre Igland

Vi spurte henne hva hun synes om sin egen innsats på kjøkkenet:

– Jeg var helt rå. Jeg er egentlig ikke så flink til å lage mat, og jeg synes det er kjedelig. Men det er verdt å pine seg gjennom matlagingen for å lage denne pastaen.

Fra reality-stjerne til kokk?

Martine Lunde har blant annet vært stjerna i TV2 Play-programmet «Martine vil ha jobb», hvor hun prøvde seg ut i forskjellige yrker. Når det gjelder tanken på å bli kokk, derimot, er hun mer skeptisk:

– Jeg tror nok kokk hadde vært det yrket jeg hadde slitt mest i. Det er fordi jeg ikke har funnet terapien i det å lage mat som mange andre føler på. Hvis jeg er sulten må jeg ha mat akkurat nå. Så nei, jeg er ikke så glad i å lage mat, jeg er glad i å spise mat. Så kokk tror jeg ikke jeg kunne vært.

For mer av Martine, se ukens episode av «DIGG» her.

martine lunde, simen vatne, trøffelpasta
Følg med på det Nettavisen Mat-produserte showet på Snapchat (lenke på bilde). Foto: Endre Igland