Martine Lunde tar på seg kokkehatten og deler sin favorittrett med oss: nemlig trøffelpasta.
Skrevet av Oskar Bjørkum.
artikkelen fortsetter etter annonsen
Avslutter med et smell
Martine Lunde, først kjent gjennom «Paradise Hotel», er den siste gjesten i nåværende sesong av matlagingsshowet «DIGG». Hun sparer ikke på kruttet når det kommer til mat, og i denne episoden ser du briljerer hun med hennes utrolige oppskrift på trøffelpasta.
Trøffelpasta er en rett som oser av luksus, men i episoden viser Martine og Simen deg at dette egentlig er lekende lett.
Trykk her for å se hvordan det gikk i ukens episode av «DIGG».
Kan kalles en spesialrett
Den sjarmerende influenseren har stålkontroll på kjøkkenet, og forteller at hun har laget dette mange ganger:
– Jeg ble helt forandret i matveien da jeg oppdaget trøffel for første gang. Så trøffelolja står alltid klar på benken.
Vi spurte henne hva hun synes om sin egen innsats på kjøkkenet:
– Jeg var helt rå. Jeg er egentlig ikke så flink til å lage mat, og jeg synes det er kjedelig. Men det er verdt å pine seg gjennom matlagingen for å lage denne pastaen.
Fra reality-stjerne til kokk?
Martine Lunde har blant annet vært stjerna i TV2 Play-programmet «Martine vil ha jobb», hvor hun prøvde seg ut i forskjellige yrker. Når det gjelder tanken på å bli kokk, derimot, er hun mer skeptisk:
– Jeg tror nok kokk hadde vært det yrket jeg hadde slitt mest i. Det er fordi jeg ikke har funnet terapien i det å lage mat som mange andre føler på. Hvis jeg er sulten må jeg ha mat akkurat nå. Så nei, jeg er ikke så glad i å lage mat, jeg er glad i å spise mat. Så kokk tror jeg ikke jeg kunne vært.
For mer av Martine, se ukens episode av «DIGG» her.