Kevin Haugan: Lammecarré er det beste han vet

Kevin Haugan, Simen Vatne, Lammecarré
FORNØYDE: Kevin Haugan (21) og Simen Vatne (24) lager lammecarré i restaurantkvalitet i ukens episode av Snapchat-showet «DIGG». Foto: Endre Igland

Kevin Haugan tar en dans, ringer mamma, og står på henda når han lager lammecarré fra bunnen for første gang.

Skrevet av Oskar Bjørkum.

artikkelen fortsetter etter annonsen

Kevin Haugan, kjent fra blant annet programmet «Snøfall» på NRK, musikalen «Billy Elliot» på folketeateret, og TV2-serien «Generasjon Z», er ukens gjest i det Nettavisen-produserte Snapchat-showet.

I episoden går danseren, skuespilleren og artisten til verks for å lage det beste han vet, sammen med vår matekspert Simen Vatne, nemlig lammecarré med fløtegratinerte poteter og stekte grønnsaker.

Trykk her for å se hvordan det gikk.

Lammecarre, lammecarré
LAMMECARRÉ: Den tradisjonelle retten passer godt som et festmåltid og er særlig populær i påsken. (Lenke på bildet) Foto: Endre Igland

Favorittretten hans får han best hos moren sin, og det er en rett som har gitt han mye glede i oppveksten. Kevin sier det var morsomt å lage mat sammen med en tidligere «Masterchef»-deltaker, og resultatet ble en lammecarré selv ikke moren hans kunne laget bedre.

Kevin Haugan, Lammecarré
Skuespilleren og lammet fant tonen til slutt. (Lenke på bildet) Foto: Endre Igland

Lammecarré med personlighet

Kevin sin begeistring for lammecarré legger han ikke skjul på, og den energiske skuespilleren er flink til å spre gleden.

Kevin Haugan forteller oss hvor han får energien sin fra:

– Jeg har alltid elsket det jeg gjør, og jeg tror det er det viktigste. At jeg har hatt det gøy hele veien. Det er en kombinasjon av lek og hardt arbeid.

Trykk her for å se hele episoden.

Se også denne oppskriften på lammelår

lammelår, lammelår oppskrift, høstmat, lam

Middag

Tradisjonell

Langtidsstekt lammelår med saltbakt sellerirot

360 minutter
Middels