Color Magic: Vi testet restaurantene på Kiel-ferga

Color Magic, Color Line, Color Fantasy, Cruise i Norge.
Vi har sjekket ut restaurantene på Color Magic. Vår matekspert mener denne restauranten nesten føles som Michelin-nivå. Foto: Nettavisen Mat

Vi har spist oss gjennom frokost, lunsj og middag på Color Magic og har en soleklar favoritt.

Matinfluenser Simen Vatne har sjekket ut maten på «Color Magic» som kjører mellom Oslo og Kiel. 

Annonselenke: Her bestiller du hoteller i Kiel. 🛎️

– Jeg er glad i Color Line og tar båten med jevne mellomrom fordi maten er god. Dette er ikke en harry tur slik den har rykte på seg for å være. Her er det koselig, veldig god mat og en bra opplevelse, sier Simen. 

Han har spist seg gjennom både À la carte og buffet – en vin overrasket skikkelig, et tilbud skuffet og en restaurant gir nesten Michelin-følelse. 

Vi tar deg gjennom frokost, lunsj og middag: 

Frokost på Color Magic

Observaton Club (for de som har suite)
Vurdering: Kjempefin utsikt, spesielt på vei tilbake til Oslo. Det er relativt lik frokost på alle stedene om bord, men her får du champagne i tillegg. Det er også noen råvarer det er bedre kvalitet på. Alt i alt kvalitetsrestaurant med nydelig utsikt. 

Se vår videoomtale av Observation Club her.

Oceanic a la Carte
Vurdering: Denne finner du bakerst i båten og stedet har enorme vinduer, så du føler nesten at du sitter i havet og spiser. Dette er min favorittfrokost fordi den har størst utvalg. En herskapelig restaurant med god service og koselig atmosfære.

Se vår videoomtale av frokost på Oceanic a la Carte her.

Annonselenke: Atlantic Hotel i Kiel ligger rett ved fergekaia til Color Magic. Se hotellet her.

Lunsj på Color Magic

Oceanic a la Carte
Vurdering: Her kan du booke lunsjretter eller en meny. Jeg gikk for musserende og småretter. Det var veldig god drikke, men maten var ikke den beste opplevelsen. Både stemningen og omgivelsene drar likevel det hele opp. 

Se vår videoomtale av lunsj på Oceanic a la Carte her.

Frokost, lunsj og middag

Grand Buffet
Vurdering: Her kan alle spise frokost, lunsj og middag. Her er det veldig koselig og får du bord ved vinduet har du fin utsikt. Det er litt herskapelig tema, med hvite duker og piano. Godt med servitører og personell så servicen er god. Du finner en stor skalldyravdeling med sjøkreps, krabbe, reker og blåskjell – altså eksklusiv mat som du får rimelig. Men det er mye forskjellig og noe for alle, i tillegg til en egen barnebuffet. Et minus er at du må betale for vann, det må du ikke andre steder på båten. 

Se vår videoomtale av Grand Buffet her.

Annonselenke: Bestill Clarion Hotel Gabelshus ved fergeterminalen til Color Line i Oslo.

Middagen på Color Magic

Manhattan – gourmet restaurant
Vurdering: Her får du kjøpt 4-5-6-7-retters. Vi gikk for en 5-rettes og bestilte på forhånd, da er det litt rimeligere enn når du bestiller om bord. Her ser det ut som du kommer på en New York-restaurant. Du får skikkelige vinglass fra Riedel, stort vinkart og gode priser. Du kan få kjøpt Louis Roederer Cristal som koster 2700 kroner på polet per flaske, til 1799 kroner til middagen – og det burde jo være omvendt. Så er du vininteressert kan du gjøre noen gode kupp. 

Du blir generelt møtt av hyggelig og proff betjening, det er overdådig og eksklusivt. Det er service på Michelin-nivå og alt føles veldig fancy og ekstravagant. Maten er god, og rabarbradesserten var min favoritt. 

Se vår opplevelse av Manhattan her:


Følg Nettavisen Mat på Instagram her.