ANNONSE
Verdens beste eggerøre
Slik gjør du:
Visp sammen eggene, men ikke så kraftig at du skaper luftbobler.
Tilsett kremfløte, seterrømme og salt, rør til du får en klumpfri røre.
Ha godt med smør i en “non-stick” panne og sett på middels varme.
Start med å bruke en visp i halve steketiden, visp kontinuerlig slik at du får en fyldig og glatt røre.
Gå deretter over til å bruke en slikkepott den resterende tiden. Skyv eggerøren frem og tilbake slik at du får en flakete konsistens.
Ta eggerøren av varmen før den er helt ferdig da den vil steke ferdig på den gjenværende varmen i pannen.
Dryss over finhakket gressløk og nykvernet pepper og nyt verdens beste eggerøre på en fersk brødskive.
Ingredienser
Dette må du ha:
Nytes ved siden
Les også denne guiden til 17. mai-frokosten:
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.