ANNONSE
Vafler
30 minutter
Dessert
Tradisjonell
Slik gjør du:
1
Pisk egg og sukker godt sammen. Rør så inn fløte og rømme og spe på med melk.
2
Ha så i vaniljesukker, bakepulver og smeltet smør. Rør godt.
3
Sikt i hvetemel og rør til en klumpfri røre, men ikke rør unødvendig lenge.
4
La røren svelle i 15 minutter.
5
Stek vaflene til de er gyllen og server med din favoritt topping.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
4 stk Egg
1,5 dl Sukker
3 dl Fløte
2 ts Vaniljesukker
1 ts Bakepulver
1 dl Rømme
2 dl Melk
150 g Smør
6 dl Hvetemel
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.