ANNONSE
Tradisjonell finnbiff
30 minutter
Middag
Tradisjonell
Finnbiff er en smakfull og utrolig rask rett med reinskav. Kjøttet er mørt og brunes raskt før det blir smaksatt med tradisjonelle og smaksrike ingredienser.

finnbiff, finnbiff oppskrift, tradisjonell mat
Slik gjør du:
1
Stek reinskav kjapt i en stekepanne med smør. Kutt soppen i skiver og ha den i pannen. La det steke i et par minutter. Hell over i en gryte.
2
Ha i vann og fløte og la gryten koke i 10 minutter. Tilsett rømme og einebær, smak til med salt og pepper.
3
Rør sammen tyttebær og sukker.
4
Server finnbiffen med tyttebærsyltetøy og pynt med frisk timian.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
400 g Reinskav
3 ss Smør
300 g Aromasopp
1 dl Vann
2 dl Fløte
2 dl Rømme
4 stk Knust einebær
1 kvast Timian
Tyttebærsyltetøy
300 g Tyttebær
100 g Sukker
ANNONSE