ANNONSE
Sterk og søt potetsalat med fritert kapers
30 minutter
Lunch
Grill
Salt, søtt, syrlig og sprøtt. De fire s-ene jeg mener alle retter burde ha, denne glir rett inn i gullrekka over de som har alt. Med andre ord et perfekt tilbehør!
![oppskrift, Simen Vatne, Nettavisen Mat](https://mat.nettavisen.no/content/uploads/sites/3/2022/10/simen-close-150x150.jpg)
Slik gjør du:
1
Kok potetene møre, husk å bruk kokefaste poteter slik at dem ikke smuldrer opp.
2
Friter kapers i solsikkeolje på middels/høy varme. De er ferdige når alle flyter opp til overflaten. La tørke på et papir.
3
Bland sammen finhakket persille, vårløk og sjalottløk. Ha i olivenolje, sennep og sitron, både skall og saft. Smak til med salt og pepper.
4
Vend inn potetene og topp med deilige sprø kapers rett før servering.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
400 g Små poteter
1 dl Kapers
3 ss Persille
1 stk Vårløk
2 stk Sjalottløk
3 ss Olivenolje
2 ss Søt og sterk sennep
0.5 stk Sitron
Salt og pepper
ANNONSE