ANNONSE

Ristet landbrød med skagenrøre

45 minutter
Frokost
Tradisjonell

Reker er noe av det beste jeg vet! Og her lar vi reka skinne sammen med deilige krepsehaler, dill, rømme og mye annet godt. En skikkelig klassiker som passer på mye mer enn bare brød.

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

2 dl Rømme
1 dl Majones
300 g Pillede reker
200 g Pillede krepsehaler
0.5 stk Finhakket rødløk
1 stk Finhakket sjalottløk
3 ss Finhakket gressløk
2 stk Finhakket dill
3 ss Løyrom
1 ss Sitronsaft
Salt og pepper

Nytes ved siden

4 stk Munkholm Radler

ANNONSE


fårikål oppskrift, simen vatne, mors fårikål

Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.