ANNONSE
Skagenrøre på ristet landbrød
45 minutter
Frokost
Dansk
Reker er noe av det beste jeg vet! Og her lar vi reka skinne sammen med deilige krepsehaler, dill, rømme og mye annet godt. En skikkelig klassiker som passer på mye mer enn bare brød.
Ingredienser
4 porsjoner
Skagenrøre på ristet landbrød
2 dl Rømme
1 dl Majones
300 g Pillede reker
200 g Pillede krepsehaler
0.5 stk Finhakket rødløk
1 stk Finhakket sjalottløk
3 ss Finhakket gressløk
2 stk Finhakket dill
3 ss Løyrom
1 ss Sitronsaft
Salt og pepper
Nytes ved siden
4 stk Munkholm Radler
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.