ANNONSE

Ribberester

30 minutter
Lunch
Tradisjonell

Gjør ribberestene om til en skikkelig herlig julesnacks. Her er to eksempler på hva du kan servere dem med, men her kan du bruke alle mulige rester som tilbehør. Prøv for eksempel kålrabistappe, surkål eller waldorfsalat. Perfekt til lunch dagene etter juleaften, eller til tjuvspising mellom juleslaga.

oppskrift, Simen Vatne, Nettavisen Mat
Simen Vatne Nettavisens Matekspert

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du

400 g Stekt ribbe
8 stk Lomper
2 dl Rømme
4 ss Grov sennep
2 ss Hasselnøtter

Hurtigsyltet rødkål

200 g Rødkål
0.5 dl Balsamicoeddik
0.5 dl Sukker
0.5 dl Vann

ANNONSE


fårikål oppskrift, simen vatne, mors fårikål

Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.