ANNONSE
Ribberester
30 minutter
Lunch
Tradisjonell
Slik gjør du:
1
Varm opp ribba i stekeovnen og kutt i passe tynne serveringsstykker.
2
Smør grov sennep på halvparten av lompene og rømme på resten. Du kan også bruke begge deler eller kun det du liker best.
3
Kutt rødkålen i tynne strimler. Bland sammen balsamicoeddik, sukker og vann. Hell over rødkålen og la stå i 30 minutter.
4
Topp lompene med hurtigsyltet rødkål, grovhakkede hasselnøtter, og pynt med litt karse, ruccola eller urter om du vil.
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du
400 g Stekt ribbe
8 stk Lomper
2 dl Rømme
4 ss Grov sennep
2 ss Hasselnøtter
Hurtigsyltet rødkål
200 g Rødkål
0.5 dl Balsamicoeddik
0.5 dl Sukker
0.5 dl Vann
ANNONSE
Vår matekspert Simen Vatne har jobbet fulltid som matformidler etter at han deltok i Masterchef i 2020. Oppskriftene våre er laget av Simen med fokus på det enkle og hverdagslige for den kvalitetsbevisste matelskeren.