ANNONSE
Ribberester
Gjør ribberestene om til en skikkelig herlig julesnacks. Her er to eksempler på hva du kan servere dem med, men her kan du bruke alle mulige rester som tilbehør. Prøv for eksempel kålrabistappe, surkål eller waldorfsalat. Perfekt til lunch dagene etter juleaften, eller til tjuvspising mellom juleslaga.

Slik gjør du:
Varm opp ribba i stekeovnen og kutt i passe tynne serveringsstykker.
Smør grov sennep på halvparten av lompene og rømme på resten. Du kan også bruke begge deler eller kun det du liker best.
Kutt rødkålen i tynne strimler. Bland sammen balsamicoeddik, sukker og vann. Hell over rødkålen og la stå i 30 minutter.
Topp lompene med hurtigsyltet rødkål, grovhakkede hasselnøtter, og pynt med litt karse, ruccola eller urter om du vil.
Ingredienser
Dette trenger du
Hurtigsyltet rødkål
ANNONSE